Je bent zelf architect?

Op zoek naar een aannemer in bio-ecologische houtbouw technieken? Wij maken graag een offerte voor je bouwheer.

Inhout streeft ernaar zo vlug mogelijk een samenwerking met de architect op te starten. Een architect staat jou als bouwheer bij. Hij geeft je advies over materialen, technieken en regelgeving. Hij realiseert jouw grootste droom.

Een diepe vertrouwensband, goede communicatie en voortdurend overleg tussen beide partijen is dan ook zeer belangrijk. Evenals een goede relatie met je aannemer.

Een vroege samenwerking tussen jou, je architect en inhout is ideaal.

Inhout stapt graag zo vroeg mogelijk in in het bouwproces

Als aannemer houtbouw kijken we ernaar uit betrokken te worden bij de besprekingen. We denken graag mee met jou en de architect. Liefst meteen vanaf het ontwerpproces van de renovatie of (ver)nieuwbouw. Want alle partijen plukken de vruchten van deze vroege vorm van samenwerking. 

Veel vraagstukken lossen we al van bij de start proactief op. Of we pakken ze vroeg in het bouwproces aan. Wat iedereen achteraf een pak opvolg- en bijstuurwerk bespaart. Win-win!

Samenwerking tussen inhout en architect die bio-ecologische houtbouw genegen is

Inhout werkt vooral samen met architecten die net zoals wij voorstander zijn van bio-ecologisch bouwen. We doen dat in volle samenspraak. Het inzicht van jouw architect in combinatie met onze jarenlange ervaring biedt een enorme meerwaarde.

Ook de architecten appreciëren de kennis van onze projectleiders.

Wat denken jullie?” en “Hoe pakken we dit het best aan?” zijn vragen die we regelmatig krijgen.

Op zoek naar een architect voor jouw bio-ecologisch bouwproject?

Jouw architect is je vertrouwenspersoon. Het is belangrijk dat jullie op dezelfde golflengte zitten. Voor ons is dat net zo.

Hieronder vind je enkele architecten met wie inhout vaak samenwerkt.

Wil je graag samen met ons een architect kiezen? Laat het ons weten. We luisteren graag naar jouw wensen en gaan samen op zoek naar de geschikte architect voor jouw project.

Het staat je uiteraard vrij om zelf een architect aan te brengen. We vullen onze lijst met plezier aan. 

Ook geïnteresseerd in een samenwerking met inhout?

Ben je zelf architect gespecialiseerd in houtbouw of bio-ecologische bouwtechnieken? Ben je geïnteresseerd om met inhout samen te werken? Of wil je eerst met ons kennismaken? Neem dan zeker contact met ons op. We ontmoeten je graag voor een verkennend gesprek.