Je bent zelf architect?

Op zoek naar een aannemer in bio-ecologische houtbouw technieken? Wij maken graag een offerte voor je bouwheer.

InHout streeft ernaar zo vlug mogelijk een samenwerking met de architect op te starten. Een architect staat jou als bouwheer bij. Hij wordt jouw onafhankelijke adviseur die je objectieve informatie geeft over materialen, technieken en regelgeving. Hij realiseert jouw grootste droom. Een diepe vertrouwensband, goede communicatie en voortdurend overleg tussen beide partijen is dan ook onontbeerlijk. Maar een goede relatie met de aannemer is ook belangrijk. Een samenwerking tussen jou, architect en InHout, meteen van bij het prille begin, is ideaal.

InHout stapt graag zo vroeg mogelijk in het bouwproces

Als aannemer houtskeletbouw en houtskelet renovatie kijken we ernaar uit betrokken te worden bij de besprekingen. Als het even kan meteen vanaf het ontwerpproces van de renovatie of (ver)nieuwbouw. We denken immers graag mee met jou en de architect vanaf het prille begin. Zowel jij als de architect plukken de vruchten van deze vroege vorm van samenwerking. 

Deze vroege en nauwe contacten hebben veel voordelen. Kunnen we van bij het begin mee nadenken over het ontwerpproces, dan besparen we iedereen achteraf een pak opvolg- en bijstuurwerk. Veel vraagstukken lossen we immers al meteen bij de start proactief op. Of we pakken die vroeg in het bouwproces aan.

Samenwerking tussen InHout en architect die bio-ecologische bouw genegen is

InHout werkt vooral samen met architecten die net zoals wij voorstander zijn van bio-ecologisch bouwen. We doen dat in volle samenspraak.

De wisselwerking tussen het inzicht van de architect en die van ons, geput uit jarenlange ervaring, biedt een enorme meerwaarde. De architecten appreciëren de kennis van onze projectleiders.

Wat denken jullie?” en “Hoe pakken we dit het best aan?” zijn vragen die we regelmatig krijgen.

Afgelopen jaren samengewerkt met deze architecten

Hieronder vind je een selectie van de architecten met wie InHout vaak samen werkt:

 

BAST Architects & Engineers

EA+ architecten

Pieter Vandewalle

BC Architects

maf architecten

Pieter Vanduyfhuys

Om af te sluiten spelen we je graag enkele toffe reacties door die we van enkele architecten mochten ontvangen:

  • “Kwaliteit dik in orde”
  • “Projectverloop goed, prijs correct”
  • “inhout is mee met de hedendaagse techniek”

Ook geïnteresseerd in een samenwerking met InHout?

Ben je zelf architect gespecialiseerd in renovatie houtskelet of op zoek naar een aannemer in bio-ecologische houtbouwtechnieken? Ben je geïnteresseerd om met inhout samen te werken? Neem dan gerust contact met ons op. We ontmoeten je graag voor een kennismakingsgesprek.